Regn schoonmaak- en onderhoudsadvies

Natuurlijk wil je jouw prachtige Regn-product zo lang mogelijk als nieuw houden. Volg ons schoonmaak- en onderhoudsadvies en dan gaat dat zeker lukken!

Algemeen onderhoud

Voor het dagelijks onderhoud adviseren wij om de kraan – na gebruik – goed af te spoelen met koud water en vervolgens af te drogen met een zachte handdoek. Hiermee voorkom je het achterblijven van zeepresten en kalkaanslag en houd je jouw Regn kranen jarenlang stralend mooi.

Regn schoonmaakmiddelen

Regn kent een eigen reeks schoonmaakmiddelen waaronder sanitair totaalreiniger, toiletreiniger, douchereiniger, spiegelreiniger en kranenreiniger. Deze hoogwaardige producten beloven een doeltreffende reiniging, waardoor men kan genieten van een glanzend schone badkamer.

> Gebruik bij het schoonmaken een geschikt reinigingsmiddel, zoals Regn kranenreiniger of een andere zachte zeep die ontvet
> Breng het schoonmaakmiddel direct aan op een zachte doek of spons en maak daarmee de kraan schoon.
> Spoel de kraan na het schoonmaken goed af met water. Dit zorgt ervoor dat er geen reinigingsmiddel op de kraan achterblijft.
> Maak de kraan na gebruik goed droog met een zachte doek. Gebruik géén microvezeldoek!

Schoonmaakmiddelen

Wij raden het gebruik af van: 

> Agressieve reinigingsmiddelen
> Reinigingsmiddelen die chloor, zoutzuur, azijnzuur, fosforzuur, of andere schadelijke zuren bevatten op de kranen. Ook producten op basis van         alcohol of verdunner raden wij niet aan.
> Schuurmiddelen, schuursponsjes en microvezeldoeken.
> Huid- en haarverzorgingsproducten, zoals shampoo, kunnen je kraan beschadigen. Daarom is  het belangrijk om na gebruik je kraan na te spoelen en af te drogen met een zachte doek.

Belangrijk advies bij gebruik waterontharder

Let op: als je waterontharder op minder dan 4dh staat, kan het gebruikte kunsthars ervoor zorgen dat het water zuurder wordt, met alle gevolgen van dien. De pH-waarde daalt mogelijk, wat de afwerking van je kraan kan aantasten en zelfs doen loskomen. Daarnaast kunnen door het verwijderen van magnesium en calcium hogere natriumwaardes ontstaan, wat kan resulteren in vervelende verkleuringen en watervlekken op je oppervlakken. Kies dus slim en behoud de glans van je kranen.

Op deze wijze aangetaste Regn-producten vallen buiten iedere vorm van garantie.

Vind een Regn dealer bij u in de buurt

Wilt u onze producten in de showroom komen bekijken? Zoek hier een Regn verkooppunt bij u in de buurt.