De kranen van Regn

Regn is een betrouwbaar merk in de sanitairwereld. Niet alleen is Regn gevormd en bedacht door een team met al 40 jaar ervaring in de branche, maar Regn is ook geïnspireerd door de Scandinavische woon- en leefstijl. De eenvoud, de rust en kalmte vanuit Scandinavië zie je terug in de producten, dus ook in onze kranen. De kracht van eenvoud, met de hoogwaardige kwaliteit die je met zoveel ervaring mag verwachten.

Wastafelkranen Regn

Een wastafelkraan is een belangrijk onderdeel in de badkamer. Sterker nog, het is misschien wel het meest gebruikte sanitair in de badkamer. Daarom vinden wij het van belang dat een kraan van uitmuntende kwaliteit is en perfect bij de rest van het interieur past. Dus ben je opzoek naar een echte blikvanger in je badkamer op het gebied van kranen? Naar een kraan die volledig aansluit bij jouw stijl omdat hij verkrijgbaar is in meerdere varianten en kleuren? Regn heeft het allemaal.

Alle wastafelkranen & kleuren

 
Fonteinkraan
Wastafelkraan
Highriser
 
fontein wc kraan brons goud zwart regn mooi
kraan-wc-goud-kleur-kwaliteit-design-regn.jpg
fontein kraan wc inbouw zwart regn

Regn fonteinkranen

Een fonteinkraan is een onmisbaar item in het toilet. Want na het toiletbezoek wil je op een snelle en hygiënische manier je handen kunnen wassen. Bij Regn kun je kiezen uit een inbouw- of opbouwkraan. Hierdoor kun je net dat beetje ruimte besparen in het toilet of juist een extra stukje styling toevoegen. En wist je dat de accessoires in het toilet perfect kunt matchen met je kraan? Subtiel perfect.

Regn keukenkranen

De keukenkraan is een van de meest gebruikte items uit de keuken. Je gebruikt hem tijdens het wassen van je handen, het doen van de afwas, het maken van een kopje thee of tijdens het koken. Een belangrijk object dus die met zorg moet worden uitgekozen. Wist je dat de Regn keukenkranen in exact dezelfde kleur gemaakt worden als de handdoekhaken of handdoekringen? Zo creëer je een mooi en rustig geheel in jouw keuken.

Alle keukenkranen & kleuren

mat-zwart-kraan-regn-design-modern-keuken-bad-wc.jpg
kraan brons regn
wastafelkranen goud regn kwaliteit beste
badset regn badkraan met douchekop inbouw chroom
badset regn badkraan met douchekop opbouw chroom
badkraan zwart douche regn

Regn badkranen

Ontspannen in lekker warm bad begint bij een goede badkraan. Want niet alleen moet een bad snel vollopen, maar je wilt ook tijdens het badderen gebruik kunnen maken van een fijne handdouche of een koude straal om af te spoelen. Bij Regn weten we dit, daarom zijn onze collecties badkranen met veel zorg en aandacht samengesteld. Met zowel opbouw- of inbouwkranen kun je kiezen uit een ruim assortiment badkranen. Altijd in de mooiste trendkleuren en van de hoogste kwaliteit.

Alle badkranen & kleuren