Complete douche- & badsets van topkwaliteit

Al onze producten zijn gevormd en bedacht door een team met al meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Dit zie je onder andere terug in het gemak waarmee douchesets en badsets geïnstalleerd kunnen worden. Maar natuurlijk zie je dit ook terug in de kwaliteit. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste. Kwaliteit waar we trots op zijn! 

Douchesets van Regn

’s Ochtends heerlijk wakker worden onder een koude douche of ’s avonds ontspannen onder een warme douche. Met de douchesets van Regn kan het allemaal.

De douchesets zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (chroom, geborsteld nikkel, geborsteld goud, geborsteld koper, mat zwart en gun metal black), zodat er altijd een kleur bijzit die bij jouw badkamerstijl past.

De douchesets zijn verkrijgbaar als inbouw- en opbouwvariant. Dat betekent dat je kunt kiezen uit een douche met showerpipe -en bijvoorbeeld een mooi planchet- of juist kunt gaan voor een strakkere inbouwvariant waarbij de buizen weggewerkt zijn in de muur.

Alle Regn douchesets & kleuren

Regn Doucheset Chrome Opbouw Douche
regn-goud-opbouw-doucheset-fmwi.jpg
inbouw douche chroom rvs regn doucheset compleet
regn opbouw douche badkraan
badset regn badkraan met douchekop opbouw chroom
badset regn badkraan met douchekop inbouw chroom

Badsets van Regn

Ook in bad is het soms fijn om jezelf af te spoelen met een handdouche. De badsets van Regn zijn minimalistisch vormgegeven.

Doordat ze verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren (chroom, geborsteld nikkel, geborsteld goud, geborsteld koper, mat zwart en gun metal black) passen ze in meerdere badkamerstijlen.

De handdouchehouder kan eenvoudig op de muur gemonteerd worden waardoor de handdouche altijd dichtbij is. Zowel de slang als de handdouche én de handdouchehouder worden geleverd in één en dezelfde kleur. Zo vormen ze een mooi geheel en is aan alle details gedacht!

Alle Regn badsets & kleuren