Regn bij fonQ

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Dat vind je bij fonQ. En bij fonQ kozen ze voor een luxe en suite badkamer voor producten uit het Regn-assortiment.

Dankzij de inspiratievolle blogs op fonq.nl ontdek je hoe je de laatste trends toepast in jouw eigen interieur. Door middel van binnenkijkers laat fonQ zien hoe de producten staan in de interieurs van anderen. Misschien is dat voor jou wel dé manier om er achter te komen wat je mooi vindt. Of ontdek je op die manier welke kleurcombinatie je zeker niet bevalt. In één van hun voorbeelden werd er een Regn vrijstaand bad met bijbehorende vrijstaande badmengkraan gemonteerd. Een topcombinatie natuurlijk! Bekijk deze combinatie en bedenk hoe deze in jouw badkamer tot zijn recht zou kunnen komen.

Vrijstaande badkraan

Voor een bijpassende vrijstaande badkraancombinatie werd er gekozen voor een Regn badkraan met handdouche. De eigentijds vormgegeven vrijstaande badkraan, in de kleur gun metal zwart, geeft je de luxe van een hotelbadkamer.

Op die manier heb je elke dag het idee dat je op vakantie bent, maar dan in jouw eigen huis!

Vrijstaand bad

In de fraaie en suite badkamer vind het matwitte vrijstaande Regn bad een perfecte plek. De stijlvolle badkuip is een ware blikvanger in elke badkamer. Daarmee creëer je direct een gevoel van luxe, waardoor je je nog meer kunt ontspannen.

Heb je niet voldoende ruimte in de badkamer voor een vrijstaand bad? Regn levert het fraaie bad ook als back-to-wall-uitvoering, waarmee je het beste van twee werelden hebt!

Vind een Regn dealer bij jou in de buurt

Wil je onze producten in de showroom komen bekijken? Zoek hier een Regn verkooppunt bij jou in de buurt.