Over ons

 

Regn, een betrouwbaar merk in de sanitair wereld, gevormd en bedacht door een team met al meer dan 40 jaar ervaring in de branche! Regn is een merk dat ontstaan is in samenwerking met monteurs, verkopers, designers en serviceafdelingen met jarenlange ervaring in de sanitair wereld. Hierdoor zijn we niet alleen op de hoogte van de nieuwste trends en designs in de markt, maar weten we ook wat goed sanitair nodig heeft om op een snelle en duurzame manier geïnstalleerd te worden. En dat kan ook, want met zoveel ervaring maak je de allerbeste producten.

 

Kracht van eenvoud

Regn is geïnspireerd door de Scandinavische woon- en leefstijl. De eenvoud, de rust en kalmte vanuit Scandinavië zie je terug in de producten, maar ook zeker in de rest van ons merk. Kijk alleen maar eens naar de naam: Regn. Dit betekent regen in het Zweeds, Noors en Deens. Een knipoog naar onze liefde voor water en Scandinavië.

 

Kranen & bad-/douchesets met eigentijds design

De producten van Regn zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Chroom, geborsteld nikkel, geborsteld goud, geborsteld koper, mat zwart en gun metal zwart. Hiermee onderscheiden we ons direct van andere merken in de markt en blijven we de laatste trends opzoeken. Zo kunnen we garanderen dat je kraan altijd perfect matcht met je toiletrolhouder en handdoekhaakje. Subtiel perfect. En niet alleen met kleur zoeken we deze balans, maar hierbij ligt ook de focus op design. Geïnspireerd door Scandinavië, maar met de kennis van onze eigen vakmensen met passie voor sanitair.

 

scandinavisch-design.jpg Unknown-5.jpeg

 

 

 

Installatiegemak met de kranen & douchesets van Regn

Omdat onze producten mede-ontwikkeld en getest zijn door monteurs, zijn ze eenvoudig en snel te installeren. In de testfase hebben de monteurs de producten uitgebreid beoordeeld. Deze waardevolle feedback hebben we verwerkt in de uiteindelijke producten. Hierdoor komen monteurs nooit voor onverwachte verrassingen te staan tijdens het installatieproces, en is de klant verzekerd van goed geïnstalleerd sanitair. De kracht van eenvoud!